April

Vi har modtaget 9.585,00 fra Nordeafonden. Pengene er øremærket udendørsmaterialer: Stylter, stangtennis, stangfodbold, curling og circle carts. Vi takker Nordeafonden for de mange timers aktiviteter til vores elever/børn.

Februar

Vi har i februar modtaget 10.000 kr fra Sydbank Fonden. Der er indkøbt en Mooncar med anhænger for pengene. Mooncar-køretøjet med sidevogn hedder intet mindre end en MoonHarley Twin og er til stor glæde for mange børn i Skelbæks SFO.

2019

JP GULVE er vores bærende kraft i fundraising til skolen. Utrættelig og engageret er kernebegreberne. En stor tak til JP GULVE

Jens og Nanna Nørby donererer hvert år et juletræ, som pryder vores aula i december måned og skaber stemning og glæde blandt børn og voksne. TAK til Jens og Nanna.